Μενού
Το καλάθι σας

Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus® "Viper" 3.5HP

Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus®
Διάδρομος Γυμναστικής Pegasus® "Viper" 3.5HP
  • Stock: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Pegasus®
  • Κωδικός: 309204551-9185
1.199,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.199,00€
Βάρος χρήστη (κιλά):140
* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση. Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Διάδρομος Pegasus® "Viper" 3.5HP

Ο Pegasus® "Viper" αποτελεί εγγύηση στην κατηγορία των οικιακών διαδρόμων γυμναστικής! Είναι εξοπλισμένος με πανίσχυρο κινητήρα 3.5 HP, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα και ομαλά σε κάθε εντολή προσαρμογής του ρυθμού άσκησης και προσφέρει ανάμεσα σε άλλα έναν πολύ άνετο τάπητα με διαστάσεις 50x155cm, ανώτατη ταχύτητα 20km/h και συνδεσιμότητες Bluetooth.Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, διασφαλίζει την άνεση του χρήστη, καθώς και την ανθεκτικότητα και υψηλή απόδοση του μηχανήματος.

Κινητήρας

Ο Pegasus® "Viper" διαθέτει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα 3.5 HP για δυναμικές προπονήσεις.

Μέγιστο φορτίο

Η κατασκευή πλαισίου του "Viper" είναι σχεδιασμένη για μέγιστο βάρος χρήστη 140 kg. 

Ταχύτητα

Ο "Viper" προσφέρει υψηλή ανώτατη ταχύτητα των 20 km/h.

Κλίση

Η κλίση του διαδρόμου είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη σε 12 επίπεδα.

Η Κονσόλα

Πολλαπλές λειτουργίες

Η κονσόλα του Pegasus® "Viper" έρχεται με κομψό σχεδιασμό για να σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο πάνω στο διάδρομό σας!Ρυθμίστε την ταχύτητα και την κλίση, μετρήστε το επίπεδο του καρδιακού παλμού με τους αισθητήρες αφής ή προαιρετικά με ζώνη στήθους και επιλέξτε ανάμεσα σε 24 απαιτητικά προγράμματα για να δώσετε μεγαλύτερη πρόκληση στην προπόνησή σας.

Ασύρματη μουσική!

Μέσω Bluetooth

Ενσωματωμένα στην κονσόλα θα βρείτε 2 ηχεία για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.Σε αντίθεση με τους περισσότερους διαδρόμους της αγοράς, ο Pegasus® "Viper" δεν απαιτεί σύνδεση με καλώδια ή USB. Απλά ενεργοποιήστε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας και παίξτε μουσική ασύρματα από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Spotify και άλλες!

Ασύρματος δέκτης παλμών

Προαιρετική σύνδεση με ζώνη στήθους

Ο "Viper" διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη παλμών.Χρησιμοποιήστε τον λοιπόν σε συνεργασία με την ειδική ζώνη στήθους που πωλείται χωριστά, ώστε να μετράτε το επίπεδο του καρδιακού παλμού σας ανά πάσα στιγμή και με μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Συμβατότητα Bluetooth

Εφαρμογή FitShow

Αφού κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Fitshow και ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή, δημιουργήστε ένα λογαριασμό και απλά αναζητήστε το διάδρομό σας.Μέσω του Fitshow μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεών σας, να ακολουθείτε πραγματικές διαδρομές σε χάρτες, ακόμη και να ασκηθείτε έξω από το σπίτι χάρη στο ενσωματωμένο GPS!

Zwift

Προπονηθείτε στο σπίτι

Η εφαρμογή Zwift συνδυάζει τη διασκέδαση των video games με την ένταση μία σοβαρής προπόνησης, βοηθώντας σας να γίνεται πιο γρήγοροι.Ανεβείτε επίπεδο μέσα από τους εικονικούς κόσμους της εφαρμογής παρέα με άλλους ασκούμενους από όλο τον κόσμο, που θα σας παρακινούν σε κάθε προσπάθεια.Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων προπόνησης, ομαδικών αγώνων, διαδρομών και πολλά ακόμη και γίνεται δυνατότεροι. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Zwift!

Kinomap

Fitness. Fun. Anywhere.

Η εφαρμογή Kinomap κάνει την προπόνηση στο διάδρομο, στο ποδήλατο, στο ελλειπτικό ή στην κωπηλασία σας, πιο διασκεδαστική από ποτέ.Επιλέξτε ένα βίντεο και παρακολουθήστε την κίνησή σας μέσα στο χάρτη επιλεγμένων διαδρομών και των σχετικών βίντεο που τις συνοδεύουν. Η εφαρμογή θα αλλάζει αυτόματα την κλίση ή την αντίσταση του εξοπλισμού σας, ώστε να ταιριάζει με τη διαδρομή που επιλέξατε!

Καρδιακός παλμός

Εκτός από τον ασύρματο δέκτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χειρολαβές του διαδρόμου για να μετρήσετε το επίπεδο του καρδιακού παλμού σας. Διαθέτουν αισθητήρες αφής για να λαμβάνετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Προγράμματα

Αντιμετωπίστε ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, επιλέγοντας μέσα από 24 προ-εγκατεστημένα προγράμματα και 3 προγράμματα χρήστη. Όλα απεικονίζονται στην οθόνη LCD με 5 πεδία δεδομένων.

Θύρα USB

Χάρη στην θύρα USB, μπορείτε να συνδέσετε και να φορτίσετε τις συσκευές σας από τον διάδρομο, παράλληλα με την προπόνησή σας.

Αντικραδασμικό σύστημα

Ελαστομερή στοιχεία και ελατήρια

Ο Pegasus® "Viper" σας προστατεύει από την καταπόνηση με διπλό αντικραδασμικό σύστημα. Συνδυάζει ελαστομερή στοιχεία μαζί με ελατήρια, τοποθετημένα κατά μήκος του δαπέδου και ειδικά στο σημείο βάδισης ώστε να αυξάνεται η ελαστικότητα του δαπέδου ακριβώς στο σημείο που το χρειάζεστε.

Άνετος τάπητας

Διαστάσεις

Η ποιότητα του "Viper" σας παρακινεί να ανεβάσετε ταχύτητα στο τρέξιμό σας. Για το λόγο αυτό, προσφέρει τάπητα με εντυπωσιακές διαστάσεις 50 x 151 εκατοστών, ώστε να μπορείτε να προπονηθείτε με ασφάλεια και χωρίς περιορισμό στην κίνησή σας, ακόμα και στις υψηλότερες ταχύτητες.

Folding Easy Lift System

Σύστημα αναδίπλωσης

Όπως όλοι οι διάδρομοι Pegasus®, έτσι και ο "Viper" διαθέτει σύστημα αναδίπλωσης Easy Lift System, που επιτρέπει στο διάδρομο σας να αναδιπλωθεί ώστε να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί εύκολα.Ο διάδρομος αναδιπλώνεται εύκολα ακόμη και με ένα χέρι και ασφαλίζει με υδραυλικό αμορτισέρ. Κατόπιν μπορείτε χωρίς κόπο να τον μεταφέρετε και να κρατάτε το χώρο σας τακτοποιημένο. Η επαναφορά είναι ευκολότερη από ποτέ χάρη στον εύχρηστο μοχλό χειρός στο δεξί μέρος του δαπέδου.
Τεχνικά Χαρακτηριστικα
Ανεμιστήρας false
Αντικραδασμικό Ελαστομερή στοιχεία και ελατήρια
Αποκατάσταση καρδιακού παλμού (Recovery) false
Ασύρματη ζώνη μέτρησης παλμού Συμβατό (η ζώνη πωλείται χωριστά)
Βάρος διαδρόμου (κιλά) 95
Βάρος χρήστη (κιλά) 140
Βάση ανάγνωσης / tablet false
Δάπεδο διαδρόμου Standard Laminate Board
Δέκτης ασύρματης λήψης καρδιακού παλμού false
Διαστάσεις διαδρόμου (διπλωμένος) 116 x 89 x 164 cm
Διαστάσεις διαδρόμου (συναρμολογημένος) 193 x 89 x 143 cm
Εγγύηση Πλαίσιο 5 έτη, Μοτέρ 3 έτη, Ηλεκτρονικά μέρη 2 έτη, Λοιπά Μέρη 2 έτη
Ενδείξεις Ταχύτητα, Απόσταση, Χρόνος άσκησης, Θερμίδες, Καρδιακός παλμός, Body Fat
Ένδειξη διπλής διαδρομής Ναι
Εξοικονόμηση ενέργειας false
Εύρος κλίσης 12 επιπέδων
Ηλεκτρονική κονσόλα Σχεδιασμός με 5 πεδία LCD
Ηχεία Ναι
Καρδιακός παλμός Επαφής και με Tηλεμετρική ζώνη
Κινητήρας (ισχύς) 3.5 HP
Κλίση διαδρόμου Ηλεκτρική
Κύλινδροι (ράουλα) 50mm και 45mm
Μέτρηση σωματικού λίπους (Body Fat) false
Παρακολούθηση απόδοσης Εφαρμογες FitShow, Kinomap, Zwift
Πιστοποίηση ασφαλείας CE
Πλήκτρα Χειρολαβών Ναι, ταχύτητας και κλίσης
Ποτηροθήκη / Θήκη αντικειμένων false
Προγράμματα 24
Προγράμματα χρήστη 3
Ρόδες μεταφοράς false
Συνδεσιμότητα Bluetooth Ναι (Δίκτυο SYMK)
Σύστημα αναδίπλωσης Easy Lift System
Σύστημα ασφαλείας Κλειδί ασφαλείας
Ταπέτο 50 x 155 cm
Ταχύτητα 1 - 20 km/h
Υποδοχή φόρτισης USB false

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ η παράδοση γίνεται στον χώρο σας με δικά μας αυτοκίνητα χωρίς επιβάρυνση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και η συναρμολόγηση, αυτή γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Οι παραγγελίες έως 100,00 ευρώ αποστέλλονται με courier.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα βαριά, ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών χωρίς επιβάρυνση.

Η δωρεάν αποστολή αφορά όλες τις μεγάλες αστικές πόλεις της επαρχίας. Σε περιπτώσεις που η περιοχή είναι απομακρυσμένη και απαιτείται μεταφόρτωση του προϊόντος, η οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να υπάρξει θα διευκρινίζεται στον πελάτη από τα καταστηματά μας.

Τα μικρότερα σε όγκο και βάρος προϊόντα αποστέλλονται με courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Αφορά δέματα μικρού όγκου και βάρους και η παράδοση με αντικαταβολή ισχύει πανελλαδικά.

Για δέματα έως 4 kg η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 ευρώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για τα προϊόντα προσφοράς ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά εντός νομού Αττικής (Αθήνα-Προάστια-Πειραιάς)

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα προηγείται συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με το κατάστημα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι όροι επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων είναι οι ακόλουθοι:

Η ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής δεν πρέπει αν απέχει πάνω από επτά(7) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση.