Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

Παραδόσεις εντός Αθηνών.

Η παράδοση και η συναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής, εντός της ευρύτερης περιοχής Αθηνών, γίνεται εντελώς δωρεάν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για την ημέρα και την ώρα παράδοσης. Η παράδοση σε αυτή την περίπτωση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και με αυτοκίνητα της εταιρίας μας. Από την δωρεάν παράδοση εξαιρούνται προϊόντα που είναι σε ειδική προσφορά είτε προϊόντα για τα οποία κατ’ εξαίρεση επισημαίνουμε ότι η μεταφορά τους απαιτεί κάποια λογική επιβάρυνση.   Για παραγγελίες μικρότερες των 100 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση πέντε (5) ευρώ για μεταφορικά έξοδα .

Παραδόσεις στην ευρύτερη Αττική.

Για παραδόσεις εντός του νομού Αττικής αλλά εκτός των ευρύτερων ορίων πόλεως (π.χ Λαύριο, Λούτσα, Ραφήνα, Μέγαρα, κλπ) η παράδοση μπορεί κατά περίπτωση να γίνει είτε πάλι από  συνεργεία της εταιρίας μας με δωρεάν εγκατάσταση, αλλά με μια μικρή χιλιομετρική επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε, είτε δωρεάν από μεταφορική εταιρία με παράδοση στο πεζοδρόμιό σας. Ο τρόπος παράδοσης εξαρτάται από την περίοδο και το διαθεσιμότητα προσωπικού και υπάρχει συνεννόηση. Είναι δυνατόν σε περιόδους έντονου φόρτου εργασίας ή ελλείψεως προσωπικού λόγω αδειών, η παράδοση από δικό μας συνεργείο να είναι αδύνατη ή να υπάρχει σημαντική καθυστέρηση, οπότε σε αυτή την περίπτωση η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας επί πεζοδρομίου.

Παραδόσεις σε λοιπές περιοχές της Επικράτειας

Στην υπόλοιπη Ελλάδα η εταιρία μας αναθέτει την μεταφορά των προϊόντων σε συνεργαζόμενη μεταφορική  επιχείρηση για τα βαριά και ογκώδη δέματα. Σε αυτή την περίπτωση, προσφέρουμε δωρεάν  την μεταφορά μέχρι την πόλη σας (στην αποθήκη της μεταφορικής). Σε περίπτωση που η αποστολή είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή και υπάρχει μεταφόρτωση θα υπάρξουν ελάχιστες χρεώσεις κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση μικρών και ελαφρών αντικειμένων, η παράδοση μπορεί να γίνει με εταιρία ταχυμεταφορών (Elta Courier), όπως αναγράφεται και στις γενικές παρατηρήσεις παρακάτω. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση γίνεται κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.

Για παραγγελίες μικρότερες των 100 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση πέντε (5) ευρώ για μεταφορικά έξοδα ανεξαρτήτως όγκου και βάρους της αποστολής (επίσης έως την αποθήκη της μεταφορικής στην πόλη σας).

Παραδόσεις στην Κύπρο

  • Το κόστος αποστολής στην Κύπρο επιβαρύνει τον παραλήπτη και πληρώνεται κατά την παράδοση του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία. Για το κόστος των μεταφορικών εξόδων επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Γενικές Παρατηρήσεις:

Τα μεγάλα και ογκώδη δέματα (διάδρομοι, μεγάλα ελλειπτικά, πολυθρόνες μασάζ, πολυόργανα, πάγκοι ασκήσεων) δεν μπορούν να σταλθούν με Courier λόγω βάρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ιδιαίτερων προβλημάτων στην είσπραξη αντικαταβολών από τις μεταφορικές εταιρίες δεν είναι δυνατή η χρήση της αντικαταβολής όταν η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με μεταφορική εταιρία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει το αντίτιμο της αγοράς να προκαταβάλλεται, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας) είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Σε γενικές γραμμές η αντικαταβολή υποστηρίζεται για μικρά και μεγάλα δέματα εντός Αθηνών αλλά μόνο για μικρά δέματα (που μπορούν να αποσταλούν με κούριερ) εκτός Αθηνών.