Service

Service Μηχανημάτων Γυμναστικής|Sport & Fitness

Η Sport & Fitness διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα το οποίο στελεχώνεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Το τεχνικό τμήμα της Sport & Fitness υποστηρίζει τόσο τα επαγγελματικά μηχανήματα όσο και τα μηχανήματα οικιακής χρήσης.  

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

H SPORT & FITNESS διαθέτει τεχνικό τμήμα το οποίο υποστηρίζει τα επαγγελματικά μηχανήματα γυμναστικής  πού εισάγει και τα οποία διατίθενται σε γυμναστήρια - συλλόγους – ξενοδοχεία - φυσιοθεραπευτήρια - χώρους φροντίδας σώματος.

Ένα μεγάλο ατού το οποίο και προωθεί τις πωλήσεις μάς είναι το γρήγορο και χαμηλού κόστους service στους πελάτες μας. Τα δύο αυτά στοιχεία, μαζί με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας συνθέτουν ένα ισχυρό όπλο για την ομαλή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου.
 
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό στην διαδικασία αγοράς ενός οργάνου γυμναστικής να θέτουμε ως παράμετρο για την τελική μας επιλογή την υποστήριξη που θα έχουμε εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα είτε στο άμεσο, είτε στο απώτερο μέλλον. Στο κομμάτι αυτό η SPORT & FITNESS δίνει με την σειρά της ιδιαίτερη σημασία. Για τον λόγο αυτό έχει φροντίσει τα προϊόντα που εμπορεύεται να προέρχονται από επίσημες αντιπροσωπείες με μακρά ιστορία στο χώρο. Οι επιλογές αυτές σε συνδυασμό με τη δική μας συμμετοχή θεωρούμε ότι έχουν οδηγήσει στην γρήγορη και επιτυχή διεκπεραίωση οποιουδήποτε θέματος έχει προκύψει τα τελευταία 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας. Με ποιον τρόπο όμως η SPORT & FITNESS λειτουργεί στο after sales service;

1. ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Υπάρχει συμφωνία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες να μην εισπράττεται η θεσπισμένη χρέωση επίσκεψης τεχνικού, για τους πρώτους 6 μήνες. Η διαδικασία επισκευής ωστόσο ξεκινά πάντα από εμάς, ο δικός μας τεχνικός αξιολογεί την αναγκαιότητα επίσκεψης τεχνικού της αντιπροσωπείας. Πολλές φορές τα προβλήματα είναι επισκευάσιμα από εμάς και φτιάχνονται χωρίς χρέωση. Αυτό αποτελεί μία εκ των παροχών που προσφέρουμε στους πελάτες μας που βρίσκονται εντός ή εκτός εγγύησης. Το κόστος χρέωσης για την επίσκεψη τεχνικού από τις εταιρείες ανέρχεται στα 35 ευρώ συν Φ.Π.Α.

2.ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Αναλαμβάνουμε, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να εντοπίσουμε την βλάβη και να σας καθοδηγήσουμε στην επίλυση της, εάν αυτό είναι εφικτό από εσάς. Σε άλλη περίπτωση (σπάνια) εάν χρειαστεί να σταλεί το προϊόν στην Αθήνα αναλαμβάνουμε την μεταφορά του από την μεταφορική εταιρεία στην αντιπροσωπεία και επιστροφή αφού επισκευαστεί.

3.Οι χρεώσεις ανταλλακτικών, στις περιπτώσεις εκτός  εγγύησης, προσπαθούμε σε συνεννόηση με τις εταιρείες να είναι οι χαμηλότερες δυνατές.

4.Η μακρά συνεργασία και η δυναμική μας στην αγορά έχουν δημιουργήσει μεταξύ των ιδιοκτητών των αντιπροσωπειών  του χώρου και των ιδιοκτητών της SPORT & FITNESS κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις γεγονός που επιδρά καταλυτικά στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος θα μπορούσε να παρουσιαστεί. Τέλος η επιλογή να κάνετε κάποια αγορά από την SPORT & FITNESS διασφαλίζει τη μελλοντική απόσβεση της επένδυσης σας και σας γλυτώνει από κρυφές χρεώσεις που κάποια καταστήματα επιφυλάσσουν μετά τη πώληση για αποκατάσταση κάποιου προβλήματος που μπορεί να προκύψει.

Ωστόσο είναι σημαντικό για την αποφυγή προβλημάτων η σωστή μεταφορά, το σωστό μοντάρισμα και η σωστή ενημέρωση του χρήση για τη συντήρηση των οργάνων  γυμναστικής, πράγμα πού πολύ καλά γνωρίζουν οι έμπειροι τεχνικοί μας,οι οποίοι θα σας επισκεφτούν,κατά τηνπαράδοση του προϊόντος στο χώρο σας, εντός Αττικής. Για τους πελάτες της επαρχίας είμαστε στη διάθεσή τους, για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορεί να χρειαστούν κατά την συναρμολόγηση, μέσω τηλεφώνου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για Service : 2109758658 

Newsletter