Μενού
Το καλάθι σας

Σχάρες αυτοκινήτου

Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004801
Μπάρα για μεταφορά γυναικείου ποδηλάτου. Χρησιμοποιείτε για ποδήλατα που δεν διαθέτουν οριζόντιο σωλήνα ώστε να τοποθετούνται εύκολα πάνω σε σχάρα αυτοκινήτου. Συμβατή με όλα τα γυναικεία ποδήλατα και για όλες τις σχάρες αυτοκινήτου...
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004797
Σχάρα αυτοκινήτου Jeep για 2 ποδήλατα, κατασκευασμένη με σωλήνες χάλυβα διαμέτρου 25 mm. Τοποθείται πίσω από τη ρεζέρβα. ΔΕΝ προσαρμόζεται στο ΤΟΥΟΤΑ RAV4.   Συναρμολογείται πολύ εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο έχουν επένδυση με ειδικό λάστιχο ώστε μ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 006499
Σχάρα αυτοκινήτου Jeep για 2 ποδήλατα, κατασκευασμένη με σωλήνες χάλυβα διαμέτρου 30 mm. Τοποθετείται πίσω από τη ρεζέρβα.   Συναρμολογείται πολύ εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο έχουν επένδυση με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά. Συμπεριλαμβάνει ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 020083
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για κοτσαδόρο, κατάλληλη για 4 ποδήλατα με δυνατότητα επικλινής θέση για άνοιγμα του πορτμπαγκάζ. Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την χρήση εργαλείων.   Συμπεριλαμβάνει βάσεις για την στήριξη του κάθε ποδηλάτου καθώς και ιμάντα για την πρόσδεση τους, ενώ όλα..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 000990
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για κοτσαδόρο, κατάλληλη για 2 ποδήλατα. Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την χρήση εργαλειών. Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες πλευρικής στήριξης για μέγιστη σταθερότητα ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο έχουν επένδυση με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά. &nb..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 022260
Σχάρα κοτσαδόρου για μεταφορά έως και τριών (3) ποδηλάτων. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς την χρήση εργαλείων. Απόλυτα ασφαλής με προστασία κατά των εκδορών...
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 022257
Σχάρα όροφής αυτοκινήτου για μεταφορά ποδηλάτου. Ιδανική για όλα τα μεγέθη ή τύπους ποδηλάτων (αγωνιστικά-mountain bikes). Συναρμολογείται πολύ εύκολα, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα ώστε μην το γρατζουνά.   Συμπεριλαμβάνει ιμάντες στηριξης των τροχών καθώς και σφι..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 022256
Ιδανική για όλα τα μεγέθη ή τύπους ποδηλάτων (αγωνιστικά-mountain bikes). Συναρμολογείται πολύ εύκολα, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα ώστε μην το γρατζουνά.   Συμπεριλαμβάνει ιμάντες στηριξης των τροχών καθώς και σφιγκτήρα σκελετού με κλειδαριά για μέγιστη ασφάλεια..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 022258
Ρυθμιζόμενη σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά.   Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες για την στήριξη των τροχών και κλειδαριά ώστε να ασφαλίζετε το ποδήλατο από πιθανή κλοπή. Συναρμολογείται πο..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 007375
Ρυθμιζόμενη σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά.   Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες για την στήριξη των τροχών και κλειδαριά ώστε να ασφαλίζετε το ποδήλατο από πιθανή κλοπή. Συναρμολογείται πο..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 001127
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή, κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά. Ο βραχίονας πιάνει το ποδήλατο από το μπράτσο του δισκοβραχίονα για ιδανικό κράτημα.   Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες για τ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004794
Η σχάρα οροφής Peruzzo Tour Progessional έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει το ποδήλατο στο εμπρόσθιο πιρούνι και τον οπίσθιο τροχό. Ταιριάζει με τις περισσότερες μπάρες οροφής 70 x 55 cm.  Προσοχή: Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποδήλατα που έχουν μπροστά δισκόφρενο...
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 008257
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ ιδανική για την μεταφορά έως 3 ποδηλάτων συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 30mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο και ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση του κάθε ποδηλάτου στις οποίες αυτό α..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 020082
Οπίσθα σχάρα αυτοκινήτου για εύκολη και γρήγορη μεταφορά ενός ποδηλάτου. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων εκτός από sedan. Έρχεται σε λευκή απόχρωση...
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 022328
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Μεταφέρει έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών, κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 25mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.   Διαθετει έναν ιμάντα για την επιπλέον πρόσδεση των ποδηλάτων, ειδικά ελαστικά για να α..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 019738
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Μεταφέρει έως 4 ποδήλατα συνολικού βάρους 60 κιλών, κατασκευασμένη με σιδερένιους σωλήνες πάχους 25mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο καθώς και για την τοποθέτηση των ποδηλάτων.   Διαθετει έναν ιμάντα για την επ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004800
Σιδερένα σχάρα αυτοκινήτου για μεταφορά εώς και τριών (3) ποδηλάτων. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων με έγκριση TUV...
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 006498
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ ιδανική για να μεταφέρει έως 3 ποδήλατα. Είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο με σωλήνες πάχους 30mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο και 7 ιμάντες για την πρόσδεση των ποδηλάτων.   Διαθέτει ειδικά ελαστ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004799
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ ιδανική για να μεταφέρει έως 3 ποδήλατα. Είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο με σωλήνες πάχους 30mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο και 7 ιμάντες για την πρόσδεση των ποδηλάτων.   Διαθέτει ειδικά ελαστ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 010843
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Συμπαγής και ευέλικτη οπίσθια σχάρα για μεταφορά 3 ποδηλάτων. Διαθέτει αλουμινένιο σκελετό πάχους 30mm, με σχεδιασμό που επιτρέπει την εφαρμογή της σε αυτοκίνητα με αεροτομή. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.  ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 010842
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Συμπαγής και ευέλικτη οπίσθια σχάρα για μεταφορά 3 ποδηλάτων. Διαθέτει σιδερένιο σκελετό πάχους 30mm, με σχεδιασμό που επιτρέπει την εφαρμογή της σε αυτοκίνητα με αεροτομή. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.   ..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 004892
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ, κατάλληλη για την μεταφορά έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 30mm και περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.   Διαθέτει ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση του κάθε ποδηλάτο..
0,00€
Stock: Περιορισμένη διαθεσιμότητα Κωδικός: 019363
Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ, κατάλληλη για την μεταφορά έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 25mm σε μαύρη απόχρωση και περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.   Διαθέτει μια ειδική θέση για την τοποθέτησ..
0,00€
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)