Μενού
Το καλάθι σας

Ψηφιακό Χρονόμετρο LivePro

Ψηφιακό Χρονόμετρο LivePro
Ψηφιακό Χρονόμετρο LivePro
  • Stock: Άμεσα Διαθέσιμο
  • LivePro
  • Κωδικός: Β-8143-ΒΚ-9143
260,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 260,00€
* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση. Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

LivePro

Η εταιρεία

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

Ψηφιακό Χρονόμετρο

Το ιδανικό χρονόμετρο για διαλειμματική προπόνηση (HIT), λειτουργική προπόνηση, γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες (MMA), πυγμαχία και άλλα προγράμματα διαλειμματικής προπόνησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι ενδείξεις LED σε μπλε/κόκκινο είναι καθαρά ορατές από απόσταση. Οι χρόνοι γύρου, προπόνησης και διαλείμματος μπορούν να προγραμματιστούν ελεύθερα, έως και 99 διαστήματα.Η συσκευασία περιλαμβάνει χειριστήριο, πλήρες εγχειρίδιο οδηγιών, φορτιστή και άγκιστρο επιτοίχιας τοποθέτησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαίσιο Αλουμινίου
Μήκος
100 cm
Πλάτος
16 cm
Ύψος
5 cm
Χρώμα Μαύρο
Βάρος2.2 kg
Περιλαμβανόμενα εξαρτήματα
Φορτιστής, χειριστήριο και γάντζος επιτοίχιας τοποθέτησης
Άλλα χαρακτηριστικά
Δυνατότητα προγραμματισμού έως και 99 διαφορετικών προγραμμάτων και μέτρησης καρδιακών παλμών με ειδικό αισθητήραΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ η παράδοση γίνεται στον χώρο σας με δικά μας αυτοκίνητα χωρίς επιβάρυνση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και η συναρμολόγηση, αυτή γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Οι παραγγελίες έως 100,00 ευρώ αποστέλλονται με courier.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα βαριά, ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών χωρίς επιβάρυνση.

Η δωρεάν αποστολή αφορά όλες τις μεγάλες αστικές πόλεις της επαρχίας. Σε περιπτώσεις που η περιοχή είναι απομακρυσμένη και απαιτείται μεταφόρτωση του προϊόντος, η οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να υπάρξει θα διευκρινίζεται στον πελάτη από τα καταστηματά μας.

Τα μικρότερα σε όγκο και βάρος προϊόντα αποστέλλονται με courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Αφορά δέματα μικρού όγκου και βάρους και η παράδοση με αντικαταβολή ισχύει πανελλαδικά.

Για δέματα έως 4 kg η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 ευρώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για τα προϊόντα προσφοράς ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά εντός νομού Αττικής (Αθήνα-Προάστια-Πειραιάς)

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα προηγείται συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με το κατάστημα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι όροι επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων είναι οι ακόλουθοι:

Η ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής δεν πρέπει αν απέχει πάνω από επτά(7) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση.