Μενού
Το καλάθι σας

Water Power Bag 1-5kg

Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
Water Power Bag 1-5kg
  • Stock: Άμεσα Διαθέσιμο
  • LivePro
  • Κωδικός: B-8125-9142
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,00€
* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση. Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

LivePro

Η εταιρεία

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

Water Power Bag 1kg-5kg

Water Bag που μπορεί να γεμίσει με έως και 5 kg νερό, κατάλληλη τόσο για προπόνηση δύναμης όσο και για προπόνηση ισορροπίας.Αυτό το προϊόν μπορεί να επιτύχει καλύτερο αποτέλεσμα προπόνησης από τα συνηθισμένα. Η water bag είναι κατασκευασμένη από πυκνό, φιλικό προς το περιβάλλον PVC, διαφανούς χρώματος, είναι στιβαρή, ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα όταν είναι γεμισμένη με νερό. διπλώνεται και αποθηκεύεται όταν χύνεται, καθιστώντας το ένα φορητό αντικείμενο.

Υψηλής Ποιότητας PVC

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από PVC πάχους 1mm, φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό και αντιπτωτικό. Όλες οι ενώσεις σχηματίζονται με συμπίεση υψηλής συχνότητας, απαλλαγμένες από οποιοδήποτε κενό.

Καθαρισμός & Συντήρηση

Κατασκευή από αδιάβροχο υλικό PVC, εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Παρακαλούμε διατηρήστε το προϊόν μακριά από αιχμηρά αντικείμενα και υψηλές θερμοκρασίες.

Εύκολη γέμιση με νερό

Το άνοιγμα γέμισης είναι κατασκευασμένο από προσαρμοσμένο υλικό POM και ελέγχεται από ενσωματωμένο κουμπί, το οποίο γεμίζει και αποστραγγίζει εύκολα το νερό χωρίς διαρροή νερού ή αέρα.

Σταθερή Λαβή

Μια σταθερή λαβή είναι τοποθετημένη στο πλάι της water bag, κατασκευασμένη από πλέξη νάιλον, επενδυμένη με νεοπρένιο, και στη συνέχεια εφαρμοσμένη στο προϊόν με μαύρο πλέγμα PVC, με πίεση υψηλής συχνότητας.

Μετατόπιση κέντρου βάρους

Το κέντρο βάρους μετατοπίζεται μαζί με τις μάζες νερού, βελτιώνοντας έτσι τη σταθερότητα και την αντοχή του πυρήνα.

Προπόνηση

Ιδανικά προσαρμοσμένη για προπόνηση σώματος, λειτουργική προπόνηση, προπόνηση άρσης βαρών και διαλειμματική άσκηση (HIT), είναι μια διευρυμένη επιλογή άσκησης και επένδυσης για ένα γυμναστήριο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
100% οικολογικό PVC
ΛαβέςΑπό ανθεκτικό νεοπρένιο
ΓέμισηΝερό και αέρας
Απαιτείται τρόμπα για τον αέρα
Περιλαμβάνεται
Μήκος28 cm
Διάμετρος16 cm
Αναγραφόμενες ενδείξεις βάρουςΝαι, για 1, 2, 3, 4 και 5 kg
Βάρος
έως 5 kg

Οφέλη


Γεμίστε αυτήν την πρωτοποριακά σχεδιασμένη water bag με την επιθυμητή ποσότητα νερού μεταξύ 0-5 kg. Μπορείτε να ρυθμίσετε το βάρος του προϊόντος κρατώντας το σε όρθια θέση. Η μη ισορροπημένη κίνηση του νερού έχει την επίδρασή της στην αποκατάσταση, την ισορροπία και την προπόνηση δύναμης. Η λαβή από νεοπρένιο είναι σταθερά συγκολλημένη στο προϊόν.


Συντήρηση / Προστασία


Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, το οποίο είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, για χρόνια, κρατήστε το μακριά από εργαλεία κοπής και διάτρησης και μην το πετάτε στο έδαφος. Μην το αφήνετε σε μέρη που έχουν υψηλές θερμοκρασίες ή στον ήλιο.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ η παράδοση γίνεται στον χώρο σας με δικά μας αυτοκίνητα χωρίς επιβάρυνση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και η συναρμολόγηση, αυτή γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Οι παραγγελίες έως 100,00 ευρώ αποστέλλονται με courier.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα βαριά, ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών χωρίς επιβάρυνση.

Η δωρεάν αποστολή αφορά όλες τις μεγάλες αστικές πόλεις της επαρχίας. Σε περιπτώσεις που η περιοχή είναι απομακρυσμένη και απαιτείται μεταφόρτωση του προϊόντος, η οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να υπάρξει θα διευκρινίζεται στον πελάτη από τα καταστηματά μας.

Τα μικρότερα σε όγκο και βάρος προϊόντα αποστέλλονται με courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Αφορά δέματα μικρού όγκου και βάρους και η παράδοση με αντικαταβολή ισχύει πανελλαδικά.

Για δέματα έως 4 kg η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 ευρώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για τα προϊόντα προσφοράς ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά εντός νομού Αττικής (Αθήνα-Προάστια-Πειραιάς)

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα προηγείται συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με το κατάστημα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι όροι επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων είναι οι ακόλουθοι:

Η ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής δεν πρέπει αν απέχει πάνω από επτά(7) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση.