Μενού
Το καλάθι σας

Δάπεδο Προστασίας 15 χιλιοστά

Δάπεδο Προστασίας 15 χιλιοστά
Δάπεδο Προστασίας 15 χιλιοστά
  • Stock: Άμεσα Διαθέσιμο
  • FLOORING
  • Κωδικός: 3015SI
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,00€
* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση. Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Δάπεδα προστασίας 15 χιλιοστά είναι ιδανική λύση για τα γυμναστήρια σας και όχι μόνο!

Τα δάπεδα 1×1 με πάχος 15 χιλιοστά κάθε τεμάχιο ανέρχεται 1 τετραγωνικό μέτρο. Τα πάτωμα προστασίας είναι ιδανικό για ελαφριά βάρη και πολλά άλλα αθλήματα. Σειρά Flatline έχει πάχος 15 χιλιοστά και καλύπτει ανάγκες για ασφαλείς ασκήσεις και αίσθηση όμορφου χώρου. Καουτσούκ πλακιδια είναι για ελευθερία βάρη και Power Lifting.

Δάπεδα κάλυψης από καουτσούκ έχει πολλαπλές χρήσεις και μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα και σε βαριά αντικείμενα. Πατώματα προστασίας εκτός από κλειστό χώρο μπορεί να μεταφερθεί σε ανοιχτούς χώρους για άσκηση, γυμναστήρια μπορεί να εξυπηρετήσει σε χώρους όπως βιομηχανίες και Γκαράζ διότι είναι αντικραδασμικό, ηχομονωτικό και αντιολισθητικό .

Πλακίδια αντοχής έχουν το πλεονέκτημα της λείας επιφάνειας που δεν απορροφά σκόνη και το κάνει εύκολο στο καθαρισμό του. Δάπεδα ασφαλείας δεν είναι όπως το ‘κλασικό ‘ δάπεδο, έχει πολύ λεία επιφάνεια. Κι αυτό γιατί δεν έχει ανοιχτούς πόρους αλλά έχει ομοιόμορφη επιφάνεια.


Δάπεδα Κάλυψης Εσωτερικού Χώρου Για Γυμναστήρια Και Υπόστεγα

Δάπεδα προστασίας εσωτερικού χώρου για γυμναστήρια από καουτσούκ είναι οικολογικό, καθώς φτιάχνεται από ανακυκλώσιμα ελαστικά οχημάτων. Η επεξεργασία του γίνεται φιλικά προς το περιβάλλον, για να γίνει ομοιογενές χρησιμοποιείται η κόλλα VOC Polyurethane που είναι μη-βλαβερή.

κάλυψη δαπέδων εσωτερικού χώρου ΔΕΝ περιέχει βλαβερές υλικές ουσίες όπως, Σύρμα, Πέτρες και Πλαστικά.

Πατώματα εσωτερικού χώρου καουτσούκ δεν εμπεριέχουν μεταλλικά στοιχεία.
Η εταιρεία μας σας προσφέρει ασφάλεια, εγγύηση για την ποιότητα και την τιμή επίσης Πατώματα που είναι καλύτερη λύση για το γυμναστήριο σας.

Η ποιότητα μας, και η πυκνότητα στα δάπεδα μας θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή λύση.

Floor4gym Πατώμα προστασίας εσωτερικού χώρου έχει πυκνότητα 1050kg/m3.

Δάπεδα Προστασίας Και Προτεινόμενη Εφαρμογή Του
Γενικά για την εφαρμογή προτείνουμε ειδική κόλλα. Είτε με κόλλα είτε άνευ και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έχετε λείο έδαφος.

Πατώματα εσωτερικού χώρου διαθέτει 2 χρόνο εγγύηση.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει Πατώμα προστασίας εσωτερικού χώρου δεν έχει δυσοσμία και ακόμα και σε χώρους που δεν έχουν καλό εξαερισμό δίνει την αίσθηση ενός ολοκαίνουριου αυτοκίνητου. Δάπεδα προστασίας είναι ιδανική λύση για πάρα πολλά

 

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ η παράδοση γίνεται στον χώρο σας με δικά μας αυτοκίνητα χωρίς επιβάρυνση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και η συναρμολόγηση, αυτή γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Οι παραγγελίες έως 100,00 ευρώ αποστέλλονται με courier.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα βαριά, ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών χωρίς επιβάρυνση.

Η δωρεάν αποστολή αφορά όλες τις μεγάλες αστικές πόλεις της επαρχίας. Σε περιπτώσεις που η περιοχή είναι απομακρυσμένη και απαιτείται μεταφόρτωση του προϊόντος, η οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να υπάρξει θα διευκρινίζεται στον πελάτη από τα καταστηματά μας.

Τα μικρότερα σε όγκο και βάρος προϊόντα αποστέλλονται με courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Αφορά δέματα μικρού όγκου και βάρους και η παράδοση με αντικαταβολή ισχύει πανελλαδικά.

Για δέματα έως 4 kg η χρέωση είναι 6,00 ευρώ.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 ευρώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για τα προϊόντα προσφοράς ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά εντός νομού Αττικής (Αθήνα-Προάστια-Πειραιάς)

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα προηγείται συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με το κατάστημα μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι όροι επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων είναι οι ακόλουθοι:

Η ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής δεν πρέπει αν απέχει πάνω από επτά(7) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας.

Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση.