THERMO DRINE PACK BIOTECH 30pack

Κατασκευαστής: BioTech
Κωδικός Προϊόντος: b-028
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 35,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

Η επίτευξη των υψηλών στόχων απαιτεί και την υψηλότερη δόση συμπληρωμάτων διατροφής. Κάθε ένα από τα συστατικά του Thermo Drine PACK παρασκευάστηκαν έτσι ώστε να υποστηρίζουν απόλυτα τους αθλητές που πραγματικά αφοσιώνονται στην επίτευξη των στόχων τους.

Αυτό το λιποτροπικό και θερμογενετικό σύμπλεγμα, είναι ένα αποτέλεσμα συνδυασμού υψηλής δόσης λεκιθίνης, με επιλεγμένα κομμάτια εκχυλισμάτων φυτών Ασίας και Λατινικής Αμερικής, με επιπλέον L-καρνιτίνη, αλλά και πολύ υψηλή δόση καφείνης. Τα ουσιώδη λίπη που βρίσκονται στην λεκιθίνη, είναι πολύ σημαντικά διότι έχουν την δυνατότητα να επιρεάσουν σε μεγάλο βαθμό πρός το καλύτερο την σύσταση του σώματος , πράγμα που σημαίνει ελάχιστο σωματικό λίπος σε συνδυασμό με μεγαλύτερο μυϊκό όγκο.

Η αυξημένη θερμοκρασία του σώματος δηλαδή η θερμογόνος δράση, έχει πολλαπλά αποτελέσματα: Ταχύτερη επίτευξη της λεγόμενης „θερμοκρασία λειτουργίας”, ευκολότερη απελευθέρωση αποθεμάτων λίπους, με αποτέλεσμα να κάνουμε πιό σκληρές προπονήσεις κατά την διάρκεια των οποίων, χρησιμοποιούμε περισσότερο λίπος σαν πηγή ενέργειας προς καύση. Το χρώμιο από την άλλη συμβάλει στον σωστό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (Πρωτείνες, υδατάνθρακες, λίπη),και η χολίνη στο σωστο μεταβολισμό του λίπους.

Οι βιταμίνες B όπως η B6 και η B12, συμβάλουν στον σωστό μεταβολισμό των πρωτεινών και γλυκογόνου, στην καλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στην μείωση της κούρασης και του μυϊκού κάματου. Οι τέσσερις τύποι λειτουργικών αμινοξέων βοηθούν στην διάσπαση του λίπους, εμποδίζουν την συσσώρευση χοληστερόλης, και παράλληλα αποτοξινώνουν και προστατεύουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθάνε επιπλέον στην αύξηση του μυϊκού όγκου και στην αναγέννηση του μυϊκού ιστού.

Η συνδυασμένη επίδραση όλων των συστατικών επικεντρώνεται στην μέγιστη κατανάλωση υδατανθράκων και λίπους, επιταχύνεται η πέψη και παράλληλα γεμίζουν τα κύτταρα με ενέργεια.  Από την άλλη δίνει κίνητρο για δουλεία στην προπόνηση, καλύτερη συγκέντρωση,και μειώνει δραστικά ττην αίσθηση του κάματου. Επιπλέον μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη, που συνήθως εμφανίζονται κατά την διάρκεια μιάς σκληρής δίαιτας. Μειώνει την όρεξη.

Το Thermo Drine PACK όπως και όλα τα άλλα προϊόντα της BioTech USA περιέχει ασφαλή, και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 Συστατικά

Thermo Drine PRO: Other ingredients: gelatin capsule shell (gelatin, purified water, color: sunset yellow*), dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, magnesium stearate. *May have an adverse effect on activity and attention in children.

Lecithin capsule: Other ingredients: capsule shell (gelatin, glycerol, purified water), soybean oil.

Super Fat Burner: Other ingredients: coating material (Hydroxypropyl-methylcellulose), Magnesium stearate, Stearic acid, color (Titanium dioxide).

L-Carnitine: Other ingredients: Dicalcium phosphate, coating material (Hydroxypropyl-methylcellulose), Magnesium stearate, Stearic acid, colors (Sunset yellow*, Titanium dioxide).*May have an adverse effect on activity and attention in children.

CLA 400: Other ingredients: Gelatin, Glycerol, Purified water.

Thermo Drine Capsule: Other ingredients: Dicalcium phosphate, Magnesium stearate, Silicon dioxide, capsule shell (gelatin, purified water).


Συνδύασε το Thermo Drine PACK με το νέο  Whey Zero που περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος της BioTech USA, και κατανάλωσέ το κατά την διάρκεια της προπόνησης. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα που χάνονται στην δίαιτα, μπορείς να τα αναπληρώσεις με το One-A-Day.

 

Καταναλώστε στις ημέρες των προπονήσεων καθημερινά 1 πακέτο, με άφθονα υγρά, μισή ώρα πρίν απο την προπόνηση. Στις ημέρες ξεκούρασης καταναλώστε ένα πακέτο μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου γεύματος.

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter