Τρέϊλερ

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Προϊόντα ανά σελίδα:
Σάκος Μεταφοράς PERUZZO Trail Angel

Σάκος μεταφοράς για τον βραχίονα παιδικού ποδηλάτου Peruzzo Trail Angel.

Λιανική τιμή 15,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου PERUZZO Trail Angel Για Σύνδεση Παιδικού Ποδηλάτου

Το Trail Angel είναι μια ράβδος έλξης που αποτελεί τον πιο απλό και πρακτικό τρόπο για να έλκετε το ποδήλατο του παιδιού σας μαζί με το δικό σας! Μετατρέπει ένα σύνηθες παιδικό ποδήλατο σε ένα ασφαλές, τρέιλερ ποδηλάτου. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν να κάνουν πετάλι ή όχι κατά την έλξη.
 
Ταιριάζει σε ποδήλατα με μέγεθος τροχού 12" έως 20".
Ελάχιστο μέγεθος τροχών ενήλικου ποδηλάτου 26".
Για χρήση σε παιδιά ...

Λιανική τιμή 75,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου BELLELLI Eco Lux Μαύρο

Τρέϊλερ με χωρητικότητα 35lt για ασφαλείς μεταφορές των αντικειμένων σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτίκο πλαστικό το οποίο πλένεται πολύ εύκολα. Γρήγορη τοποθέτηση με κλείδωμα ασφαλείας.

Λιανική τιμή 110,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου BELLELLI Tuv Saarland 640040

Τρέϊλερ ποδηλάτου με αντάπτορα με χωρητικότητα 60 lt. Εξοπλισμένο με ανακλαστικά και τροχούς με ελαστικά.

Λιανική τιμή 130,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου M-WAVE Βαλίτσα Single 40 Αναδιπλούμενο 640081

Τρέϊλερ με σύστημα QR για τον οπίσθιο τροχό. Αναδιπλώνεται εύκολα, εξοπλισμένο με τροχό 16'', σιδερένιο σκελετό, κέντρα αλουμινίου, ζάντες αλουμινίου και ελαστικά Kenda. Έρχεται μαζί με μεγάλη τσάντα αποσκευών και σημαιάκι. Μέγιστο φορτίο 32 kg.

Λιανική τιμή 160,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου M-WAVE Με Βαλίτσα 640099

Τρέϊλερ βαλίτσας 3 σε 1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρέϊλερ ποδηλάτου, σαν τρέϊλερ για τα ψώνια σας ή σαν τρέϊλερ για μεταφορά αντικειμένων χωρίς την χρήση του σάκου. Αναδιπλώνεται εύκολα και γρήγορα. Εξοπλισμένο με τροχούς 12'' με λάστιχα Kenda. Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 22 ...

Λιανική τιμή 170,00€
Τρέϊλερ Ποδηλάτου BELLELLI B-Taxi Μεταφοράς Παιδιών

Τρέϊλερ μεταφοράς παιδιών από την Bellelli. Εξοπλισμένο με ζώνη ασφαλείας για να κρατάει έως και 2 παιδιά. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, ικανό να προστατεύσει τα παιδιά από τις πέτρες και τις προσκρούσεις στο δρόμο. Διαθέτει αδιάβροχη3 νάιλον τέντα με διάφανη κουρτίνα, η οποία προστατεύει από τον αέρα, τη βροχή και τα έντομα. Επίσης η ευρύχωρη οπίσθια θήκη σας δίνει την δυνατόητα να αποθηκεύσετε προσωπικά ...

Λιανική τιμή 330,00€
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Newsletter