Δαγκάνα Φρένου SRAM Red Aero Link Σετ

Κατασκευαστής: Sram
Κωδικός Προϊόντος: 019427
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 300,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

Τα φρένα σας δεν θα πρέπει να επιβραδύνουν, μέχρι να πιέσετε τις μανέτες. Γι 'αυτό και τα φρένα SRAM RED δημιουργήθηκαν με χαρακτηριστικά που το καθιστούν το πιο αεροδυναμικό φρένο, βοηθώντας σας έτσι να κρατήσετε σταθερή την ταχύτητά σας μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να πατήσετε την μανέτα.
 
Ο νέος πατενταρισμένος βραχίονας AeroLink μειώνει την εμπρόσθια επιφάνεια και παράλληλα προσφέρει ορατή βελτίωση των επιδόσεων πέδησης. Το σώμα του φρένου έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να παρέχει ένα λείο αεροδυναμικό προφίλ. Ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως το βαρελάκι ρύθμισης, έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο ώστε να μην εμποδίζει την αεροδυναμική του. Είναι ένα από τα καλύτερα φρένα από όποια ''πλευρά'' και αν το δείτε.

 

  • Εγγύηση: ◘ 2 έτη
  • Βάρος (γρ.): ◘ 240.00000
  • Χρήση: ◘ Road

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter