12%

ADIDAS Sports Rig (Crossover)

Κατασκευαστής: ADIDAS
Κωδικός Προϊόντος: ADBE-10360
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Αρχική τιμή 750,00€ Τιμή προσφοράς 659,00€
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:
* Ρωτήστε μας για την δυνατότητα άτοκων δόσεων

adidas® fitness
Η εταιρεία

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένος με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.


Με μια ματιά
Adidas Sports Rig

Με διπλό ρυθμιζόμενο σύστημα crossover, το Sports Rig της Adidas προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης για ασκούμενους κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Η κατασκευή της μονάδας είναι από συμπαγές ατσάλι, και έρχεται εξοπλισμένημε μονόζυγο, θέση χαμηλής τροχαλίας και τρία προσαρτήματα για επιπλέον ευελιξία.


Ρυθμιζόμενο Crossover
Σε 17 θέσεις

Με τις τροχαλίες που ρυθμίζονται κάθετα σε 17 διαφορετικές θέσεις και τα 3 προσαρτήματα που περιλαμβάνονται, θα έχετε τεράστια ευελιξία στο πρόγραμμά σας είτε για το πάνω είτε για το κάτω μέρος του σώματος.

Ο μηχανισμός ρύθμισης του ύψους είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, επιτρέποντας γρήγορες προσαρμογές, ιδανικές για supersets.


Δίσκοι βάρους
Προσθέστε το φορτίο σας

Με διπλό σύστημα τροχαλιών και ρύθμιση του επιθυμητού φορτίου με δίσκους βάρους, το Sports Rig προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα προπόνησης για κάθε ασκούμενο.

Τα ελεύθερα βάρη σημαίνουν πως εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση σε κάθε άσκηση, χωρίς ενσωματωμένες πλάκες βάρους να περιορίζουν τα όριά σας.


Χαμηλή τροχαλία
Θέση προπόνησης

Οι δύο σταθερές θέσεις κόντρας για τα πόδια δημιουργούν μία θέση προπόνησης, όπου μπορείτε να εκτελέσετε καθιστή κωπηλασία και όχι μόνο.

Με ηλεκτροστατική βαφή για μέγιστη αντοχή στο χρόνο, αυτή η θέση είναι εργονομικά τοποθετημένη για βέλτιστη αποτελεσματικότητα χώρου και άσκησης, κρατώντας τις κινήσεις σας ομαλές.


Μονόζυγο
Θέση προπόνησης

Η προσθήκη μονόζυγου σε συνδυασμό με την κατασκευή από ανθεκτικό ατσάλι, εγγυώνται πάντα μία πρόκληση στην προπόνησή σας.

Το μονόζυγο είναι σχεδιασμένο με πολλαπλές λαβές και μέγιστο βάρος χρήστη 120kg. Είναι μέρος της κατασκευής του συστήματος, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο ζημιάς.


Συμπεριλαμβάνονται
3 Προσαρτήματα

Εκτός από το ιδιαίτερα χρήσιμο ασκησιολόγιο, τα κλιπ ασφαλείας και τις βοηθητικές αλυσίδες επέκτασης, το Adidas Sports Rig περιλαμβάνει και τα ακόλουθα προσαρτήματα:
Μικρή ίσια μπάρα
Δύο λαβές crossover
Δέστρα αστραγάλου

 • Κατασκευή: ◘ Συμπαγές ατσάλι
 • Στιβαρότητα: ◘ Δυνατότητα στερέωσης με βίδες στις γωνίες
 • Σταθμοί προπόνησης: ◘ Διπλό σύστημα Crossover, Μονόζυγο, Χαμηλή τροχαλία
 • Ρύθμιση Crossover: ◘ 17 θέσεις, κατά ύψος
 • Ασκησιολόγιο: ◘ Περιλαμβάνεται
 • Προσαρτήματα: ◘ 3 (μικρή ίσια μπάρα, δύο λαβές crossover, δέστρα αστραγάλου)
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: ◘ 120 kg
 • Μέγιστο φορτίο συστήματος: ◘ 90 kg (45 kg σε κάθε θέση για βάρη)
 • Βάρος προϊόντος: ◘ 65 kg
 • Διαστάσεις (Συναρμολογημένο): ◘ 157.5 x 179.5 x 213 cm
 • Πιστοποίηση: ◘ ISO, EN 957-2
 • Σημείωση: ◘ Οι Πλάκες Βάρους που απεικονίζονται στις φωτογραφίες πωλούνται χωριστά.

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter