16%

Κλωβός ADIDAS Home Rig

Κατασκευαστής: ADIDAS
Κωδικός Προϊόντος: ADBE-10500
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Αρχική τιμή 900,00€ Τιμή προσφοράς 759,00€
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:
* Ρωτήστε μας για την δυνατότητα άτοκων δόσεων

adidas® fitness
Η εταιρεία

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένος με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Με μια ματιά
adidas home rig

Με την εγγύηση ποιότητας της adidas, ο τέλειος οικιακός χώρος γυμναστικής είναι πλέον εύκολη υπόθεση χάρη στο adidas home rig.

Προσφέρει ένα είδος προπόνησης, που λέγεται functional training. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι ευεργετικές για τη βελτίωση του συντονισμού και της ενδυνάμωσης του σώματος και θέτουν στη διάθεσή σας μία πλήρη εκγύμναση που θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.


Ασκήσεις εδάφους
Και θέση για χαμηλή κωπηλατική

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευέλικτη τροχαλία για ασκήσεις εδάφους όπως χαμηλή κωπηλατική, κάμψεις δικεφάλων ή ανοίγματα ποδιών. Οι δίσκοι βάρους τοποθετούνται εύκολα στο πλάι.


Μονόζυγο & Τροχαλία πλάτης
Suspension training

Γυμνάστε την πλάτη σας εκτελώντας παραδοσιακές έλξεις στο μονόζυγο ή στην τροχαλία πλάτης. Επιπλέον συνδυάστε τον κλωβό με Ιμάντες Ενδυνάμωσης και επιχειρήστε το λεγόμενο suspension training.


Λαβές βυθίσεων & Υποδοχές
13 θέσεις τοποθέτησης

Εκτελέστε τις χρήσιμες ασκήσεις βυθίσεων εύκολα χάρη στις δύο ενσωματωμένες λαβές. Επίσης τοποθετήστε τις μπάρες και τα προσαρτήματά σας σε μία από τις 13 διαφορετικές θέσεις που παρέχονται.

Απεριόριστες δυνατότητες
Πλήθος πιθανών ασκήσεων

Ο κλωβός είναι ιδανικός για ασκήσεις δυναμικής, όπως έλξεις ή suspension training στο μονόζυγο και βυθίσεις στις προσαρμόσιμες βοηθητικές μπάρες. Εκτελέστε ακόμη squats, χαμηλή κωπηλατική, πιέσεις τρικεφάλων, εμπροθολαίμιες ή οπισθολαίμιες έλξεις και άρσεις θανάτου.

Επιπλέον, συνδυάστε με έναν από τους πάγκους μας και επιχειρήστε ασκήσεις όπως ίσιες ή επικλινείς πιέσεις πάγκου, πιέσεις ώμων, εκτάσεις ή κάμψεις ποδιών.


Θέσεις για βάρη
6 σημεία

Στις άκρες του κλωβού θα βρείτε 6 θέσεις για δίσκους βάρους. Περιλαμβάνονται και καλύμματα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς δίσκους.


Βάσεις για μπάρα
Σε 13 σημεία

Κατά μήκος των στηλών του κλωβού βρίσκονται 13 θέσεις για την τοποθέτηση μπάρας ή προσαρτημάτων. Φέρτε την άσκηση στο ύψος σας.


Μικρή ίσια μπάρα
1ο Προσάρτημα

Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα για δημοφιλείς ασκήσεις όπως χαμηλή κωπηλατική και κάμψεις δικεφάλων ή τρικεφάλων.


Δύο λαβές crossover
2ο Προσάρτημα

Εκτελέστε ασκήσεις crossover με τη βοήθεια των τροχαλιών, εκτάσεις τρικεφάλων ή πιέσεις με τη βοήθεια ενός πάγκου γυμναστικής.


Δέστρα αστραγάλου
3o Προσάρτημα

Απλό αλλά χρήσιμο προσάρτημα για ασκήσεις όπως ανοίγματα ποδιών ή εκγύμναση των χεριών σας.

Απόλυτη στιβαρότητα
Δυνατότητα στερέωσης με βίδες

Κατασκευασμένος από υψηλής ανθεκτικότητας ατσάλι με μαύρο φινίρισμα, ο κλωβός adidas αντέχει σε προπόνηση υψηλών απαιτήσεων. Το μέγιστο δυνατό φορτίο είναι 160 κιλά και για απόλυτη σταθερότητα, όλος ο εξοπλισμός μπορεί να στερεωθεί στο πάτωμα με βίδες στις γωνίες.

Πλήρης προπόνηση σε κάθε χώρο
Στιβαρότητα & Εργονομία

Δεδομένων των δυνατοτήτων και της ευελιξίας του, οι διαστάσεις των 149 x 154 x 208 εκατοστών είναι ιδιαίτερα εργονομικές.

Το adidas home rig συνδυάζεται τέλεια με έναν πάγκο και αποτελεί έναν εξοπλισμό, ιδανικό για την εκτέλεση δεκάδων ασκήσεων πάνω και κάτω μέρους του σώματος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής!

 

 • Κατασκευή: ◘ Συμπαγές ατσάλι
 • Στιβαρότητα: ◘ Δυνατότητα στερέωσης με βίδες στις γωνίες
 • Ενδεικτικές ασκήσεις: ◘ Squat, Άρσεις θανάτου, Χαμηλή κωπηλατική, Πιέσεις τρικεφάλων, Υψηλή κωπηλατική, Μονόζυγο, κ.α.
 • Ενδεικτικές ασκήσεις με πάγκο: ◘ Ίσιες ή επικλινείς πιέσεις, Πιέσεις ώμων, Εκτάσεις ποδιών, Κάμψεις ποδιών, Κάμψεις δικεφάλων, κ.α.
 • Θέσεις για μπάρες και προσαρτήματα: ◘ 13 σημεία, κατά ύψος
 • Θέσεις αποθήκευσης βάρους: ◘ 6 σημεία, με κάλυμμα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς Δίσκους
 • Προσαρτήματα: ◘ 3 (μικρή ίσια μπάρα, δύο λαβές crossover, δέστρα αστραγάλου)
 • Συνδυάζεται ιδανικά με: ◘ Πάγκους γυμναστικής, Ιμάντες ενδυνάμωσης
 • Μέγιστο Φορτίο: ◘ 160 κιλά
 • Διαστάσεις (Συναρμολογημένο): ◘ 149 x 154 x 208 εκατοστά
 • Πιστοποίηση: ◘ EN 957-4

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter