10%

Ελλειπτικό NORDICTRACK FreeStrider FS7i

Κατασκευαστής: NORDICTRACK
Κωδικός Προϊόντος: 04-436-003
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Αρχική τιμή 2550,00€ Τιμή προσφοράς 2299,00€
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:
* Ρωτήστε μας για την δυνατότητα άτοκων δόσεων

Όλα τα οφέλη από τρία όργανα γυμναστικής και σχεδόν μηδενικοί κραδασμοί!

Το FreeStride Trainer FS7i της NordicTrack διαθέτει ρυθμιζόμενο μήκος διασκελισμούς που επιτρέπει την κίνηση έως 96.5 εκατοστά! Προσομοιάστε την κίνηση σε ένα ελλειπτικό, ένα stepper ή έναν διάδρομο. Εστιάστε σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες μεταβάλλοντας την κλίση. Αλληλεπιδράστε με την εφαρμογή iFit και επιλέγοντας διαδρομές από τις βιβλιοθήκες ή δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη διαδρομή με το Google Maps™ και περιηγηθείτε σε εικονικές διαδρομές στην έγχρωμη οθόνη αφής.

ΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ
ελλειπτικο FreeStride Trainer FS7i της NordicTrack

Συνδυάστε τα πλεονεκτήματα ενός stepper, ενός διαδρόμου και ενός ελλειπτικού σε ένα μόνο όργανο γυμναστικής! Το FreeStride Trainer FS7i της NordicTrack είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προπονείστε. Ο μηχανισμός επιπλέουσας κίνησης προσφέρει προπονήσεις που κυμαίνονται από μικρά βήματα προς τα επάνω μέχρι μεγάλο διασκελισμό 96,5 εκατοστών. Και η αλλαγή των προπονήσεων είναι πολύ απλή.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ελλειπτικο FreeStride Trainer FS7i NordicTrack

Το ελλειπτικό FreeStride Trainer FS7i προσφέρει δυνατότητα προπόνησης σε ένα εύρος από 0 έως 10 μοίρες, που σας επιτρέπει να στοχεύετε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες του σώματος. Πολύ απλή ρύθμιση με πλήκτρα OneTouch™ για να προσαρμόσετε τη γωνία κλίσης με ένα απλό πάτημα ενός πλήκτρου, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς.

ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
ελλειπτικο FreeStride Trainer FS7i NordicTrack

Το FreeStride Trainer δίνει την αίσθηση της επιπλέουσας κίνησης κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Τα άνετα πεντάλ με τα μαλακά επιθέματα κινούνται από ιμάντες, αντί για τις παραδοσιακές ράγες που συνδέονται με τον τροχό. Η διαφορά είναι στο συνολικό έλεγχο του διασκελισμού και στον εργονομικό σχεδιασμό της κίνησης που επιτρέπει μία φυσική και άνετη κίνηση, με σχεδόν μηδενικούς κραδασμούς.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 7" ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ελλειπτικο FreeStride Trainer FS7i NordicTrack

Προβάλετε τα στατιστικά σας, μεταβείτε στο διαδίκτυο ενώ ασκήστε, διαβάστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθήστε σπορ ή περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Με την τεχνολογία iFit®, μπορείτε να σχεδιάσετε την προπόνησή σας με το Google Maps™ Street View και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Τρέξτε οπουδήποτε στον κόσμο, από την Ελλάδα μέχρι την Νέα Ζηλανδία, με το iFit® Coach™, προσομοιάζοντας διαδρομές και το FreeStride Trainer FS7i θα προσαρμόσει αυτόματα την κλίση ή την αντίσταση ώστε να ταιριάζει με τη μορφολογία του εδάφους, χαρίζοντάς σας μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε την εκπαίδευση που θέλετε με προκαθορισμένα προγράμματα προπόνησης που σχεδιάστηκαν από πιστοποιημένους personal trainers για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε προγράμματα για κάψιμο θερμίδων, έντασης ή επιδόσεων.

 

 • Σύστημα αντίστασης: ◘ SMR Silent Magnetic Resistance - μαγνητικό ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
 • Ρύθμιση αντίστασης: ◘ ηλεκτρική σε 24 επίπεδα
 • Βάρος τροχού: ◘ 9 kg
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: ◘ 170 Kg
 • Ρυθμιζόμενο μήκος διασκελισμού: ◘ 965 mm
 • Ρυθμιζόμενη κλίση: ◘ ηλεκτρική μεταξύ 0-10 μοίρες
 • Πλήκτρα ρύθμισης κλίσης/αντίστασης στις χειρολαβές:
 • Πλήκτρα άμεσης επιλογής αντίστασης & κλίσης στην κονσόλα:
 • Μέτρηση καρδιακών καλμών: ◘ με ζώνη στήθους (περιλαμβάνεται)
 • Πολύχρωμη οθόνη αφής: ◘ 7" με διασύνδεση στο διαδίκτυο
 • Προγράμματα: ◘ 35 προ-εγκατεστημένα.
  ◘ IFIT® ENABLED - επαναστατικό πρόγραμμα διαδραστικής προπόνησης (απαιτείται συνδρομή μέλους iFit®, η οποία πωλείται ξεχωριστά)
 • Μεγάλα πεντάλ με μαλακή επιφάνεια: ◘ Ναι
 • Τροχοί μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση: ◘ Ναι
 • Βολική βάση για μπουκάλια: ◘ Ναι
 • Αυτόματος ανεμιστήρας AutoBreeze™: ◘ Ναι
 • Διαστάσεις όταν στηθεί: ◘ 174 x 72 x 157,5 cm
 • ΕΓΓΥΗΣΗ: ◘ εφόρου ζωής στο πλαίσιο, 5 στα λοιπά μέρη

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter