Δάπεδο Προστασίας 30 χιλιοστά για Άρση Βαρών

Κατασκευαστής: FLOORING
Κωδικός Προϊόντος: 3030SI
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 25,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

Δάπεδα Άρση Βαρών 30 χιλιοστά είναι ότι καλύτερο για άθλημα Άρση Βαρών και για το γυμναστήριο σας.

Δάπεδα Άρση Βαρών 1×1 με πάχος 30 χιλιοστά κάθε τεμάχιο ανέρχεται σε 1 τετραγωνικό μέτρο. Δάπεδα Άρση Βαρών είναι ιδανικό για γυμναστήρια με αθλήματα βαρέων βαρών εκτός από Άρση Βαρών, εξυπηρετεί και σε άλλα αθλήματα όπως Crossfit, Power Lifting και φυσικά ελεύθερα βάρη. Δάπεδα Άρση Βαρών καλύπτουν με 30 χιλιοστά πάχος και σας δίνει τη δυνατότητα για ασφαλείς ασκήσεις και προστασία του ασκούμενου. Δάπεδα Άρση Βαρών είναι ιδανικό για Crossfit, Power Lifting και ελεύθερα βάρη.

Τα δάπεδα για Άρση Βαρών από καουτσούκ έχει πολλαπλές χρήσεις και μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα και σε βαριά αντικείμενα. Δάπεδα Άρση Βαρών εκτός από κλειστό χώρο μπορεί να μεταφερθεί σε ανοιχτούς χώρους για άσκηση. Δάπεδα Άρση Βαρών μπορούν να εξυπηρετήσουν χώρους όπως βιομηχανίες και Γκαράζ διότι είναι αντικραδασμικό, ηχομονωτικό και αντιολισθητικό .

Δάπεδα Άρση Βαρών έχουν το πλεονέκτημα της λείας επιφάνειας που δεν απορροφά σκόνη και το κάνει εύκολο στο καθαρισμό του. Δάπεδα Άρση Βαρών δεν συγκρίνονται με το ‘κλασικό ‘, έχει πολύ λεία επιφάνεια. Κι αυτό γιατί δεν έχει ανοιχτούς πόρους αλλά διαθέτει ομοιόμορφη επιφάνεια.

ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δάπεδα Άρση Βαρών εσωτερικού χώρου από καουτσούκ είναι οικολογικό καθώς φτιάχνεται από ανακυκλώσιμα ελαστικά οχημάτων. Η επεξεργασία τους γίνεται φιλικά προς το περιβάλλον, για να γίνει ομοιογενές χρησιμοποιείται η κόλλα VOC POLYURETHANE που είναι μη-βλαβερή.
Τα δάπεδα Άρση Βαρών δεν περιέχουν βλαβερές υλικές ουσίες όπως, Σύρμα, Πέτρες και Πλαστικά.
Τα δάπεδα για Άρση Βαρών επίσης δεν εμπεριέχουν μεταλλικά στοιχεία.

Η εταιρεία μας με ετών εμπειρία σας προσφέρει ασφάλεια, εγγύηση για την ποιότητα και την τιμή δάπεδα Άρση Βαρών είναι ότι καλύτερο για τα γυμναστήρια σας.

Εάν αναζητάτε δάπεδα Άρση Βαρών ελάτε να σας κάνουμε μια παρουσίαση. Η ποιότητα μας και πυκνότητα στα δάπεδα Άρση Βαρών θα σας προστατεύσει με μέγιστη ασφάλεια. Δάπεδα Άρση Βαρών έχουν πυκνότητα 950kg/m3.

ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ

Γενικά για την εφαρμογή του δαπέδου Άρση Βαρών προτείνουμε ειδική κόλλα. Είτε με κόλλα είτε άνευ και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έχετε λείο έδαφος.
Τα δάπεδα Άρση Βαρών διαθέτουν 1 χρόνο εγγύηση.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει δάπεδα Άρση Βαρών δεν έχει δυσοσμία ακόμα και σε χώρους που δεν έχουν καλό εξαερισμό δίνει την αίσθηση ενός ολοκαίνουριου αυτοκίνητου. Δάπεδα Άρση Βαρών είναι η καλύτερη δυνατή λύση για πάρα πολλά αθλήματα!

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter