Δάπεδο Προστασίας 20 χιλιοστά Γυμναστήριου Χρωματιστά

Κατασκευαστής: FLOORING
Κωδικός Προϊόντος: 3020GR
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 32,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

Δάπεδο Γυμναστήριου Χρωματιστά, Γιατί Ξεχωρίζει Από Τα Αλλά?

Δάπεδα σειρά Flatline 20 mm με λεία επιφάνεια, από καουτσούκ, χρωματιστά πατώματα γυμναστηρίου που έχει διαθέτουν ξεχωριστό design.

Τα δάπεδα με λεία επιφάνεια και 6 διαφορετικά design για να επιλέξετε, διαθέτουν διαστάσεις 100Χ100 cm όπως τα μεγάλα δάπεδα από καουτσούκ. Έχουν υψηλή πυκνότητα και είναι αρκετά βαριά ωστέ να μη χρειάζεται να κολλήσετε τα πατώματα από καουτσούκ. Βέβαια σας συμβουλεύουμε να τα κολλήσετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα πατώματα γυμναστηρίου της σειράς Flatline.

Τα χρωματιστά δάπεδα γυμναστηρίου έχουν διαστάσεις 100Χ100 cm.

Τα δάπεδα γυμναστηρίου με λεία επιφάνεια από καουτσούκ έχουν πάχος 20mm και είναι κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν για cardio and strength, για ελεύθερα βάρη και προπονήσεις.

Σειρά Flatline Δάπεδα Γυμναστηρίου με Design και Χρωματισμούς

Με την ανεπτυγμένη τεχνολογία που διαθέτουμε έχουμε φτιάξει μια Ιδιαίτερη επιφάνεια που διαθέτει λεπτούς πόρους ώστε να καθαρίζετε πολύ εύκολα. Η σειρά Flatline από καουτσούκ δεν αποπνέει άσχημες οσμές.

Αν θέλετε ακόμα περισσότερες επιλογές στο design, επίσης πατώματα polyurethane, δάπεδα tartan εσωτερικού αθλητικού χώρου σε ότι αφορά την εφαρμογή τους , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εάν δεν μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο προιόν και πάχος για το δάπεδο του γυμναστηρίου σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις κατηγορίες προιόντων που έχουμε φτιάξει για εσάς.

Η σειρά Flatline δάπεδα 100Χ100 cm χρωματιστά διαθέτουν 1 χρόνο εγγύηση, πως δεν φθείρετε και δεν έχει χρωματικές αλλοιώσεις.

Η σειρά Flatline 20mm έχει τις εξής χρωματικές αποχρώσεις:

-Γκρι, -Μπλε, -Κόκκινο (Κεραμιδί), επίσης έχετε την επιλογή με κόκκους EPDM Μπλε ή Κίτρινους.

Παρακαλούμε να έχετε σημειωμένο πως ίσως υπάρχει χρωματική απόκλιση του προιόντος από την φωτογραφική παρουσίαση του.

  • Βάρος: ◘ 19,5 kg
  • Διαστάσεις: ◘ 100 × 100 × 2 cm
  • Χρώματα: ◘ Μπλέ, Πράσινο, Γκρί, Ποντικί, Κεραμιδί

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter