Επικαλαμίδες

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Προϊόντα ανά σελίδα:
18%
Επικαλαμίδα ADIDAS (κάλτσα) χωρίς κουντεπιέ ADIBP07

Αυτές οι Kick Boxing επικαλαμίδες προσφέρουν μεγάλη προστασία που χαρακτηρίζετε από ένα ανθεκτικό περίβλημα και τεχνολογία με διπλή επένδυση για μεγαλύτερη κάλυψη. Αυτές οι kickboxing επικαλαμίδες (shinpads) διαθέτουν επίσης μια επένδυση που αναπνέει με τεχνολογία CLIMACOOL® και έχει σχεδιαστεί για να απορροφά την υγρασία μακριά από το δέρμα, προσφέροντας απόλυτη άνεση σε όλη τη προπόνησή ...

Αρχική τιμή 17,00€ Τιμή προσφοράς 14,00€
20%
Επικαλαμίδα ADIDAS (κάλτσα) με κουντεπιέ ADIBP08

Σε αντίθεση με επικαλαμίδες για άλλα αθλήματα, οι ADIDAS επικαλαμίδες kickboxing είναι κατασκευασμένα από άλλα υλικά και είναι σχεδιασμένες για διαφορετικό σκοπό. Προσφέρουν επίσης προστασία στο πάνω μέρος του ποδιού, η οποία βοηθά σημαντικά στη μείωση της ζημίας σε αυτά τα οστά, ιδιαίτερα τα μικρά οστά του ποδιού. Έτσι θα εξασφαλίζετε άνεση που σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα στην διάρκεια της προπόνησης ή του ...

Αρχική τιμή 20,00€ Τιμή προσφοράς 16,00€
13%
Επικαλαμίδα ALPINE PU

Επικαλαμίδα από PU για υψηλή προστασία από τα χτυπήματα.

Αρχική τιμή 18,40€ Τιμή προσφοράς 16,00€
Επικαλαμίδα SPHINX (κάλτσα) με κουντεπιέ "ASSAULT RHX"

Οι επικαλαμίδες "ASSAULT RHX" προσφέρουν μεγάλη προστασία που χαρακτηρίζετε από ένα ανθεκτικό περίβλημα και τεχνολογία με διπλή επένδυση για μεγαλύτερη κάλυψη.

Λιανική τιμή 21,00€
8%
Επικαλαμίδα ALPINE με κουντεπιέ PU

Προστατευτικό καλαμίδας-κουτουπιέ από PU, με κλείσιμο από velcro.

Αρχική τιμή 25,90€ Τιμή προσφοράς 23,90€
17%
Επικαλαμίδες ADIDAS Ultimax με gel ADIBPUS01

Τα Adidas Ultimax Shin Guards (Επικαλαμίδες) είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν τις κνήμες των αθλητών. Με υψηλής ποιότητας gel έχουν ένα υψηλό επίπεδο απορρόφησης κραδασμών. Είναι η τέλεια επιλογή για αγώνες ή για προπόνηση.

Αρχική τιμή 47,00€ Τιμή προσφοράς 39,00€
Επικαλαμίδα SPHINX με κουντεπιέ Επαγγελματική "PRO HORNET II EVO"

Η επαγγελματική επικαλαμίδα με κουντεπιέ "HORNET II EVO" έχει εγκριθεί για το άθλημα του thai-kick και είναι κατασκευασμένη με σύνθετα υλικά και τελειώματα από ανθρακονήματα για πρόσθετη ανθεκτικότητα.

Λιανική τιμή 43,00€
13%
Επικαλαμίδες ADIDAS Επαγγελματική με κουντεπιέ ADITSN01

Αυτές οι επικαλαμίδες με κουτουπιέ είναι μεγάλη για μικτές πολεμικές τέχνες και Muay Thai. Τυλίγουν το πόδι όπως η κάλτσα και δεν πέφτουν ή περιστρέφονται. Με διπλούς ιμάντες στήριξης για ασφαλή εφαρμογή και γρήγορη τοποθέτηση.

Αρχική τιμή 68,00€ Τιμή προσφοράς 59,00€
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Newsletter