Μικροόργανα κοιλιακών

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Προϊόντα ανά σελίδα:
Ρόδα Κοιλιακών LIVEUP διπλή

Με την ρόδα κοιλιακών ανοίγουμε τον δρόμο για να σχηματίσετε, να σφίξτε και να ισοπεδώσετε τους κοιλιακούς σας. Η ρυθμική κίνηση της ρόδας συμβάλλει στην ενίσχυση των ώμων, των χεριών και της πλάτης ενώ σας βοηθά να αναπτύξετε όλους του μύες του κεντρικού ...

Λιανική τιμή 9,00€
ADIDAS Ρόδα κοιλιακών

Η Ρόδα Κοιλιακών της adidas βελτιστοποιεί αυτήν την κίνηση με το να σας τοποθετεί πιο κοντά στο έδαφος. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι μύες που συμμετέχουν στη σταθερότητα και στη δύναμη του σώματος, καλούνται να ενεργοποιηθούν.

 

Λιανική τιμή 19,00€
20%
ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ALPINE
Αρχική τιμή 30,00€ Τιμή προσφοράς 24,00€
Τραμπάλα Κοιλιακών LIVEUP AB Roller

Το AB Roller (τραμπάλα κοιλιακών) τονίζει τους κοιλιακούς σας με μόλις λίγα λεπτά την ημέρα. Το μαξιλάρι του AB Roller υποστηρίζει το βάρος του κεφαλιού και του λαιμού σας, υποχρεώνοντας σας να κινηθείτε αργά. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε μία αποτελεσματική άσκηση και να δείτε τα αποτελέσματα ...

Λιανική τιμή 28,00€
Pegasus® Ρόδα Κοιλιακών (Power Wheel)

Η ρόδα κοιλιακών αποτελεί την απόλυτη προπόνηση κορμού για σταθερότητα και δύναμη και είναι κατάλληλη για χρήστες κάθε επιπέδου.

 

Λιανική τιμή 38,00€
Τραμπάλα Κοιλιακών KETTLER BASIC

Το όργανο κοιλιακών από τα όργανα γυμναστικής της Kettler διαθέτει μετρητή και είναι ιδανικό για την προπόνηση των κοιλιακών.

Λιανική τιμή 64,00€
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Newsletter