Ιμάντες δύναμης με γάντζο

Κωδικός Προϊόντος: PS-3310
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 19,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

Power System
Η εταιρεία

Η Power System είναι ένα καταχωρημένο brand που από το 1994 παρέχει μία ευρεία γκάμα αξιόπιστων προϊόντων σε προσιτές τιμές. Προσφέρει αξεσουάρ για power weightlifting, yoga, boxing, ασκήσεις ενδυνάμωσης, πολεμικές τέχνες, ποδηλασία και κατ' οίκον προπονήσεις. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς: Είτε είστε αρχάριος, είτε επαγγελματίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καινοτόμα αξεσουάρ της Power System για να πετύχετε τους στόχους σας!


Με μια ματιά
Ιμάντες δύναμης με γάντζο HARDCORE HOOKS

Οι ιμάντες δύναμης με γάντζο είναι το προϊόν που χρειάζεστε για να απομακρύνετε από τα χέρια σας την αναπόφευκτη πίεση που σχετίζεται με τις ασκήσεις bodybuilding. Ένα σετ Hardcore Hooks θα σας βοηθήσει να μη σταματήσετε την προπόνησή σας, εάν έχετε υποστεί κάποιον τραυματισμό στον καρπό ή στο χέρι, ή εάν η φυσιολογία των χεριών σας σας εμποδίζει να φτάσετε τους στόχους σας. Ό,τι είδους άρσεις ή έλξεις κι αν κάνετε, με τη χρήση των ιμάντων θα παρατηρήσετε αισθητή βελτίωση. 

  • Υλικό: ◘ 100% δέρμα με επένδυση από υψηλής ποιότητας αφρό
  • Δέσιμο: ◘ Διπλοί νάιλον ιμάντες και velcro για καλύτερη εφαρμογή
  • Άγκιστρα: ◘ Μεταλλικά για βαρέα άσκηση
  • Χρώμα: ◘ Μαύρο

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter