Δάπεδο προστασίας Puzzle (EVA) set

Κατασκευαστής: LIVEUP
Κωδικός Προϊόντος: Β-3259
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Λιανική τιμή 15,00€ Σε 12 άτοκες δόσεις
Ποσότητα:
 
* απαιτούμενα πεδία

Email

* απαιτούμενα πεδία

Έχετε απορίες;

* απαιτούμενα πεδία

Προτείνετε καλύτερη τιμή!!

Υπολογισμός Δόσεων
Δόσεις:
Μήνες Χ
Τελικό ποσό:

LiveUp
Η εταιρεία

Από το 2004, η LiveUp είναι ένα όνομα που βασικό στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε ασκούμενο αθλητικό εξοπλισμό, αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας, καθώς και τα εφόδια για να ακολουθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής. 

Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Η σειρά της LiveUp καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Με μια ματιά
Δάπεδο προστασίας Puzzle (EVA) set

Αυτό το σύστημα προστασίας δαπέδου είναι εύκολο να συναρμολογηθεί. Οι άκρες του, σαν παζλ, του επιτρέπουν να ταιριάζει γρήγορα με άλλα κομμάτια ώστε ο χώρος προπόνησης σας να μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε δάπεδο γυμναστηρίου!

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας αφρώδες EVA, που προστατεύσει το πάτωμά σας, μειώνει το θόρυβο και προσφέρει μία άνετη και αντικραδασμική επιφάνεια. Είναι αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα.

  • Υλικό: ◘ Αφρός EVA
  • Καθαρισμός : ◘ Εύκολος για να χρησιμοποιηθεί ξανά γρήγορα
  • Πρότυπο: ◘ EN71, AOL=2.5/4.0
  • Διαστάσεις τεμαχίου: ◘ 60 x 60 x 1.2 cm
  • Τεμάχια: ◘ 4 σε κάθε συσκευασία

* Σημαντική παρατήρηση *
Η Sport-Fitness δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Newsletter