Δίσκοι Ισορροπίας

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Προϊόντα ανά σελίδα:
Δίσκος Ισορροπίας KETTLER Basic 40,6cm

Η άσκηση με το δίσκο ισορροπίας γυμνάζει σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες και ασκεί τον συντονισμό λόγω της τρισδιάστατης επίδρασής του.

Λιανική τιμή 20,00€
Ταπέτο Αέρα KETTLER 33 cm

Το ταπέτο αέρα, από τα όργανα γυμναστικής της Kettler, στοχεύει στην σταθεροποίηση της στάσης και την αύξηση της ευελιξίας.

Λιανική τιμή 20,00€
Δίσκος Ισορροπίας KETTLER 40cm

Η άσκηση με το δίσκο ισορροπίας γυμνάζει σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες και ασκεί τον συντονισμό λόγω της τρισδιάστατης επίδρασής του. 

Λιανική τιμή 35,90€
Δοκός Ισορροπίας AMILA 48196

Διαστάσεις: 192x19x6,3cm 

Λιανική τιμή 73,50€
Μπάλα ισορροπίας LIVEUP με λάστιχα

Με ένα νέο, βελτιωμένο σχεδιασμό και αντοχή, η Bosu Pro Balance Trainer διαθέτει μία διπλή υπερ-φορμαρισμένη πλάκα για επιπλέον αντοχή και μία ομαλή, αντιολισθητική βάση για ενισχυμένο κράτημα στο πάτωμα.

Λιανική τιμή 99,00€
Μπάλα ισορροπίας με λάστιχα (τύπου Bosu)

Η Μπάλα ισορροπίας με λάστιχα (τύπου Bosu) της LiveUp είναι ιδανική για ασκήσεις aerobic και pilates, και βοηθάει στην ανάπτυξη όλων των μυών με την εφαρμογή πίεσης από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής ...

Λιανική τιμή 124,00€
Μπάλα Ισορροπίας Balance Step KETTLER

Η νέα μπάλα ισορροπίας Balance Step αποτελεί τον ιδανικό εξοπλισμό προπόνησης για τη βελτίωση της φυσικής σταθερότητας και της εικόνας του σώματος. 

Λιανική τιμή 159,00€
10%
Σετ Ενδυνάμωσης KETTLER Teamplayer Set Functional

To σετ λειτουργικής προπόνησης Teamplayer σχεδιάστηκε με τη σκέψη των ομαδικών σπορ, λαμβάνοντας υπόψιν τις ειδικές προκλήσεις και απαιτήσεις που περιλαμβάνουν. Η βασική προπόνηση στα ομαδικά αθλήματα ενδυναμώνει τους τένοντες και τις αρθρώσεις, και βοηθάει στην ταχύτητα δράσης και αντίδρασης. Το σετ με τις πολλές επιλογές προπόνησης ανταποκρίνεται σε όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού αθλητή ομαδικού σπόρ: δύναμη, κινητικότητα, ευκινησία, και ...

Αρχική τιμή 177,00€ Τιμή προσφοράς 159,00€
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Newsletter